Els nostres serveis

És un servei adreçat a les persones que necessiten ajuda per fer les seves activitats de la vida diària i així mantenir-se en el seu domicili, millorant-ne la qualitat de vida. Oferim:

• Un treball de professionals per ajudar a cobrir unes necessitats de les persones i les seves famílies

• Serveis adaptats d’acord amb les necessitats de cada persona i/o família

• Un equip amb l’experiència de molts anys treballant en el sector de la gent gran

Els habitatges de lloguer amb serveis són una alternativa a la necessitat d’habitatge per a persones grans.

Els habitatges reuneixen les condicions adequades perquè les persones grans gaudeixin de més seguretat amb uns determinats serveis. També permeten l’accés ràpid als serveis bàsics de la comunitat i als comerços  ja que són molt cèntrics.

Els pisos ofereixen unes condicions per facilitar l’autonomia personal dels i les residents i afavorir la vida comunitària. 

Per a tota la població, la Fundació ha posat en marxa el servei d’àpats a domicili que vetlla per oferir una dieta equilibrada i de qualitat.

Els àpats estan dissenyats per una nutricionista, tenint en compte necessitats especials d’algunes persones (com ara la diabetis severa) i és en format setmanal per obtenir el millor equilibri nutricional.

Per aquelles persones que temporalment o no, necessitin “el plat a taula” no havent-se de preocupar de pensar el què ha de comprar i fer-se per dinar.