Des de la Fundació Amàlia Soler ens plau fer públic que, fins a data d’avui, no s’ha donat cap cas de Covid-19 en cap de les persones usuàries que atenem, tant de l’Atenció a domicili, dels pisos amb serveis per a gent gran, com del pis compartit. Aquest fet, ens omple de satisfacció ja que també valida les mesures especials de protecció que s’han pres per garantir la seva seguretat.

És especialment significatiu donada la mitjana d’edat i característiques específiques d’aquesta població, la qual fa que sigui força vulnerable considerant-les persones d’alt risc. Aquest fet ha demostrat la responsabilitat que té la gent gran, al complir escrupolosament amb les normes estrictes de l’estat d’alarma, com va ser NO SORTIR DE CASA.

Volem donar reconeixement al cos sanitari per la seva gran professionalitat en haver de treballar en condicions tan dures com també als i les professionals de les residències assistides, pel cop tan dur que han hagut de rebre, com ha sigut el de perdre tantes persones inesperadament. Volem fer arribar a ells i a elles i a tothom que s’hagi vist involucrat d’una manera o altra a atendre urgències durant la pandèmia, el nostre més sentit homenatge ! Igualment agraïm al personal de la Fundació Amàlia Soler la seva comprensió, algunes treballadores sacrificant jornades senceres sense treballar durant el primer mes de confinament, davant l’obligació d’haver de reduir i suspendre molts serveis, respectant les normes estrictes per fer front a la pandèmia.